Barion Pixel

A nagy wok szakácskönyv

4,500 Ft

Fortélyok és receptek a kínai ételek otthoni elkészítéséhez

– Legyen ez az első wokos szakácskönyved!

– Személyes tapasztalat alapján ajánljuk

– A wok kiválasztásának, beavatásának és ápolásának fortélyai

– Képes útmutatók a batyu, a tojás­tekercs és a vuntun hajtogatásához

– Érdekes történetek az olyan ételek eredetéről és amerikai újjászületéséről, mint a tojásleves és a szerencsesüti

– Címkék a receptekhez, hogy könnyebben választhassunk, ha kevés az időnk (30 percen belül) vagy a pénzünk Gazdaságos)

– Tippek, hogyan helyettesítsük az alapanyagokat, spóroljunk időt, tegyük egészségesebbé vagy csípősebbé az ételt

Cikkszám: 9789634479383 Kategóriák: ,

Sokan kérdeztétek tőlünk, hogy milyen wokos szakácskönyvet ajánlunk azoknak, akik most vágnának bele a wokozásba. Természetesen azt, amelyikből a saját példányunk már gyűrött, szójaszósztól és tamarindkrémtől foltos, csiliszósztól piros és olajtól pettyes! Ez nem más, mint

Naomi Imatome-Yun: A nagy wok szakácskönyv-e!

Nagyon sok izgalmas könyv található a könyvesboltokban (szerencsére), de A nagy wok szakácskönyv volt tele számunkra is nagyon könnyen elkészíthető ízletes receptekkel. Ezen kívül számos tanácsot, tippet tartalmaz a wokozásról, ami induláshoz remek mankót jelent!

A kínai ételek "amerikai" vonalát képviselik, ahol az eredeti, sokszor bonyolultabb ázsiai recepteket elkészítési módban leegyszerűsítve készíthetjük el gyorsabban, könnyebben de ugyanolyan (na jó hasonlóan) ízletesen. (Nálunk a család kedvence a Tso tábornok csirkéje, még a legválogatósabb középső gyerek is eszi szereti).

A könyvről:

Kínait rendelni könnyű - de nem a legegészségesebb és nem is a legolcsóbb módja, hogy otthon élvezhessük a finom kínai ételeket. Ezzel az egyszerű szakácskönyvvel és egy nagyszerű wokkal felszerelkezve gyorsabb, egészségesebb és olcsóbb lesz otthon kínait főzni, mint rendelni!

A nagy wok szakácskönyv segít tökélyre vinni a kínai éttermi ételek főzését ebben a sokféleképpen használható edényben - extra só, olaj vagy ízfokozó nélkül!

Naomi Imatome-Yun gasztronómiai író és szerkesztő, munkáit a Dining Out, a USA Today és az Art Culinaire közli rendszeresen. Az about.com gasztronómiai szakértőinek egyike.

A tartalomból:

- A wok kiválasztásának, beavatásának és ápolásának fortélyai

- Képes útmutatók a batyu, a tojástekercs és a vuntun hajtogatásához

- Érdekes történetek az olyan ételek eredetéről és amerikai újjászületéséről, mint a tojásleves és a szerencsesüti

- Címkék a receptekhez, hogy könnyebben választhassunk, ha kevés az időnk vagy a pénzünk

- Tippek, hogyan helyettesítjük az alapanyagokat, spóroljunk időt, tegyük egészségesebbé vagy csípősebbé az ételt

Hadd izzon a wok!

Termékadatok:

Cím: A nagy wok szakácskönyv
Eredeti cím: Essential Wok Cookbook
Oldalak száma: 152
Megjelenés: 2021. március 17.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789634479383
Méret: 235 mm x 191 mm x 10 mm

Wok kínálatunk