Barion Pixel

Beavatott gömbölyű aljú 35 cm-es wok serpenyő

29,990 Ft

35 cm -es beavatott szénacél wok gömbölyű aljjal – csak gáztűzhelyhez, wokzsámolyhoz

  • azonnal használható wok serpenyő – már beavattuk a wokodat egy természetes bevonattal. Nincs más dolgod, mint használni, minél többet sütsz benne, annál több réteggel lesz gazdagabb a wokod felülete
  • Tradicionális, gömbölyű aljú wok – wok zsámolyon, gáztűzhelyen wok gyűrűvel, wok égős tűzhelyen használható, elektromos és indukciós lapon nem. A gömbölyű alj miatt magában nem áll meg.
  • a “wok hei” – “a wok lehelete” azok az egyedülálló ízek és aromák, amelyek csak a wok serpenyőben hozhatók létre, most a te ételeidben is csodájára járnak
  • 35 cm-es átmérőjével családnak vagy barátoknak is főzhetsz benne
  • autentikus forma, kézzel kalapált kivitel – ezt egy mesterember készítette Neked Guandongban!
  • 100% -ban természetes, bevonattól mentes
  • prémium eukaliptusz nyéllel, mely lecsavarható.
Kategóriák: ,

Autentikus, gömbölyű aljú szénacél wok

A szénacél wok hihetetlenül strapabíró, gyorsan felmelegszik és egyenletes eloszlású magas hőt biztosít a sütéshez. A 35 cm-es méret ideális két fő vagy egy család számára.

A Mammafong kerek aljú wok prémium 14 gauge (1,5 mm) vastag szénacélból készült. A természetes eukaliptusz nyél a végén lévő fémkampó eltekerésével levehető, így a wok a sütőben is beavatható.

A gömbölyű aljú wok igazi tradicionális forma, de mivel az alja nem lapos, nem használható elektromos, indukciós laphoz. Csak wokzsámolyhoz, gáztűzhelyhez (wok gyűrűvel) használható, alakja miatt nem áll meg magában.

Beavatáson már átesett, azonnal használható

A wok tapadásmentességét az úgynevezett beavatással, seasoning - gel hozhatjuk létre - ez egy egyszerű folyamat, egy a feladathoz megfelelő olajat kell a felületre sütni. Így válik az edényünk természetesen tapadás mentessé. Ezt  a wokot már előkészítették az azonnali használatra. Egy szürkés-kék bevonatot kapott, amely nemcsak a korróziótól védi, hanem egy tapadásmentes felületet is ad.  Nincs más dolgod, mint használni, ráadásul minden sütés után gazdagodik a wok serpenyőd felülete egy újabb réteggel - ez hozza létre a "wok hei"-t, a wok patináját, ettől lesznek egyre különlegesebb és egyedi ízűek a benne készült ételek! A felület kezdetben kékes színű, de a használat során egyre sötétebb lesz, közben pedig mindenféle árnyalatú, ez a természetes folyamat az acél wokoknál. Egy idő után a wokod csodálatos fekete, tapadásmentes felületet kap, ettől lesz a benne készített ételek ízvilága teljesen egyedi. Minden sütéssel beleírod a saját kulináris történetedet a wokodba.

Készíts otthon egészséges és finom ételeket akár 15-20 perc alatt! Szabadítsd fel a konyhád a teflon és más bevonatos eszközöktől, legyél egészen biztos abban, hogy amiben az ételt készíted, nem tartalmaz káros anyagokat!

A wok serpenyő az ázsiai gasztronómia alapja, egy edény, ami mindenre alkalmas. A Mammafong® wok segítségével könnyen főzhetsz klasszikus ázsiai stir-fry ételeket, leveseket vagy párolhatsz és dinsztelhetsz kedvedre!

Kézzel kalapált

Ezek a wok serpenyők Guandongban készülnek, ahol egy mesterember kalapálta ki a formát: Neked. Egy embertől egy másiknak, körültekintéssel, precizitással és kedvességgel. Ritka az ilyen, egy pillanatra érdemes belegondolni. Alig van már körülöttünk kézzel készült dolog...  Ami máshol hiányzik, Mamma Fong visszacsempészi a wokjaiban!

Érdemes azt is tudni, hogy a kézi munkának köszönhetően a MammaFong wokok fala nem teljesen sima, így a falra rátolt ételt jobban megtartja - ezt a tulajdonságát nagyon fogod szeretni a stir-fry (rázva sütött) ételek készítés közben!

anyaga: 100% karbon acél

színe: szürke

magassága: 19 cm

szélessége: 35.5 cm

súlya: 1.5 kg

További információk

Tömeg1.5 kg
Méretek35.5 × 19 cm

Wok kínálatunk