Barion Pixel

Kinek válasszunk wokot karácsonyra?

 

 

Wok a fa alá? –  Kinek ajánljuk

Az ünnepek közeledtével mindenki azon gondolkodik, mivel lephetné meg szeretteit – ami persze legyen egyedi és hasznos is. Miért ne választanád az ázsiai konyha varázslatos világába kalauzoló wokot? De ki az, akinek egy wok valóban örömet okozhat:

 

Az ízkalandoroknak: A wok egy valódi kapu a különböző konyhákba. Ázsiai, thai, kínai, vagy éppen vegetáriánus ételek – a wok inspirál és kísérletezésre csábít. De ne felejts el mellé egy szakácskönyvet is adni, hogy mielőbb kipróbálhassa új ajándékát… A mi javaslatunk a rég bevált Nagy wok szakácskönyv, de éppen most kaptuk meg postán a Street kitchen új ázsiai szakácskönyvét is, és tele van csupa jó recepttel!

 

Egészséges Ételek Egyszerűen: Ha valakinek fontos, hogy egészségesen étkezzen, erre kiemelt figyelmet fordít, biztosan értékeli majd a wokot, hiszen gyorsan és egyszerűen, minimális zsiradékkal számtalan zöldséges ételt készíthet el. Kifejezetten találó a wok mellé egy bambusz párolót is ajándékozni, amivel a zöldségek, halak és tésztafélék még egészségesebben elkészíthetők.

 

Aki szereti a családot meleg vacsorával várni: A wok egy olyan konyhai eszköz, amely mindennapos használatra is kiváló. Könnyen karbantartható, strapabíró, és a sokoldalúsága miatt garantáltan gyakran előkerül majd. Ha minden napos használatra választod, egy forgató lapát, vagy egy bambusz tisztító kefe lesz a legnagyobb segítség mellé.

 

Ha szeret villogni a főző tudásával a baráti összejöveteleken: A wok kitűnő választás a baráti összejövetelek alkalmával is: valami új, valami különleges. Gyorsan, látványosan főzhet vele bármilyen társaságnak. Az otthoni “főző show” mellé egy vagány, merész kés biztosan sikert arat…

 

Ajándékozz Élményt: A wok nem csak egy konyhai eszköz, hanem egy egész gasztronómiai élményt rejt magában. Az ajándékozott minden alkalommal, amikor a wokkal főz, egy kis utazásra indul az ízek világában. A wok és mellé egy főzőiskolai részvétel pl itt: chefparade figyelmes és teljes karácsonyi ajándék.

Ha wokot választasz karácsonyra, a saját konyhájában ajándékozod meg élményekkel. Ráadásul évtizedeken át szolgál majd rendületlenül.

Nézd meg a teljes wok és kiegészítő kínálatunkat!