Barion Pixel

Strapabíró, kereskedelmi fokozatú wokok éttermeknek, büféknek, bisztróknak

A Mammafong autentikus kínai wokjai strapabíró és ergonomikus kialakításukkal megfelelnek a nagy forgalmú éttermi konyhák igényeinek is,

A wokok 16 gauge-os (1,2 mm-es) szénacélból készülnek, amely kellően könnyűek ahhoz, hogy erölködés nélkül emelgessük őket. A tradícionális szénacél konstrukció pedig egyenletesen és gyorsan oszlatja el a hőt, hogy optimális teljesítményt kapjunk a főzéshez.

A Mammafong kézzel kalapált autentikus wokjai szakács kedvencei. A 35 cm-es Mammafong wokokat kifejezetten úgy tervezték, hogy ellenálljanak a nagy igénybevételnek a vendéglátóiparban. Strapabíró anyaga évekig fog szolgálni a konyhádban, a jó hőelosztás és a kellően hosszú fa nyél kényelmes használatot ad. Intenzív, karakteres ízű wok ételek minden alkalommal!

Ha szeretnéd a Mammafong wokjait használni a konyhádban keress bennünket, egyeztessünk az együttműködésről a hello[kukac]woklove.com címen vagy a 20-22187987 számon! A wokokat személyesen is megnézheted, kézbe veheted, kipróbálhatod Budapesten a Szentendrei úton. Várjuk a hívásodat!